Még lehet jelentkezni az Ericsson programozó bajnokságára

Az Ericsson idén is meghirdeti a fiatal szakemberek és hallgatók számára két szakmai versenyét, a „BigOne – mérlegen a tudásod” auditorjátékot, illetve a háromfordulós C++ programozó bajnokságot. A nevezés mindkét esetben díjtalan, és az értékes nyeremények mellett a karrierjüket is megalapozhatják a legjobbak.

A programozó bajnokságra október 26-áig háromfős csapatok nevezhetnek. A fődíj egy látogatás az Ericsson Experience Centerben, stockholmi hétvégével, emellett egy-egy táblagép. A második helyezett csapat tabletekkel, a harmadik helyre kerülők egy-egy e-könyv-olvasóval lesznek gazdagabbak. Emellett a legjobb résztvevők állásjelentkezéskor mentesülnek az Ericsson szakmai felmérése alól, hisz már bizonyítottak a bajnokság döntőjében.

Az idén ötödször megrendezett BigOne egy sikeres és nagy múltú online vetélkedő, melynek célja, hogy a résztvevők megtudják: milyen auditorok lennének? A háromfős csapatoknak egy virtuális irodában egy tanácsadó és könyvvizsgáló cég munkatársaként kell konkrét üzleti esetekhez megoldást találniuk. A legjobbakra értékes nyeremények várnak, a fődíj egy utazás Rómába.

A három hétig tartó BigOne hamarosan, október 9-én kezdődik, vagyis sietni kell az ingyenes regisztrációval, melyet a játék honlapján lehet megtenni.

Azóta történt

Előzmények