És góóól! – Elindult a grundfoci.hu


Hát igen, az elmúlt hetek eseményei alapján (talán végre nem a pofára esés rémével küszködve) reménykedünk a magyar (válogatott szintű) futball újjáéledésében, de a valódi sportszeretet, a barátok által űzött foci léte nálunk szerencsére sohasem volt kérdéses. Az amatőr(?) csapatok léte és vérkomoly hozzáállása felkeltette egy vállalkozás, az Inter-x Bt. érdeklődését is, akik grundfoci.hu néven olyan új közösségi oldalt hoztak létre, mely az élsport helyett az utcán és tornatermekben hetente játszó grundcsapatoknak szolgáltat megjelenési és játékszervezési lehetőséget.

A rendszerben a csapattagok egymással való kommunikációján és edzésre vagy mérkőzésre való összehívásán kívül lehetőség van más csapatokat is mérkőzésre kihívni. A lejátszott meccsek eredményeit és legemlékezetesebb pillanatait (fotót vagy akár videofelvételt) a felhasználók bármikor megoszthatják az oldal látogatóival.


A weboldalon az edzések, a gólok és a külső értékelések alapján növekszik a csapat szintje és pontszáma – ezeket a mutatókat már csak azért is érdemes növelni, mert adott szintek elérésekor a csapattagok automatikusan sportajándékokhoz juthatnak.

„Az alkalmazással az a célunk, hogy az eddig egymás mellett ad hoc »eljátszó«, örömfocit űző csapatok számára megadjuk azt az élményt, ami a korábban hébe-hóba összeverbuválódó focikedvelőket rendszeresen mozgó, aktív életet élő játékosokká teszi. Akik pedig eddig is aktívan játszottak, azoknak itt az idő kipróbálni, hogy mennyit ér a tudásuk” – nyilatkozta a honlap indítása kapcsán Müller Tamás, a cég ügyvezetője.

Az oldal – most még – nagyon üres. De: Amatőr? Igen. Civil? Igen. Közösségi? Igen. Hát akkor: hajrá srácok!

Azóta történt

Előzmények