Kétszemélyes valóságsisak a Tindertől

A randialkalmazás fejlesztői annak ellenére kaptak napszúrást, hogy tél van.

Többször írtunk már a Tinderről, az okostelefonos randialkalmazásról, ahol az emberek szimpátiájukat ujjuk jobbra-balra csúsztatásával fejezhetik ki, beszélgetni pedig csak közös érdeklődés esetén lehet elkezdeni. A program mögött álló csapat nem bírta szó nélkül hagyni a kibontakozóban lévő VR őrületet, „készítettek egy saját szettet”.

Nem is akármilyen eszközt mutattak be a Consumer Electronics Show (CES) második napján, hanem egy olyat, amit egyszerre két embernek kell használnia a megfelelő élmény elérése érdekében.

„Úgy tűnik, mindenki VR sisakokat készít manapság. Techcégként mi is csináltunk egyet. Célunk mindig is az volt, hogy összehozzuk az embereket és valódi élményeket adjunk a valódi világban. De hogyan egyeztethető ez össze azzal a ténnyel, hogy a virtuális valóság ennek tökéletes ellentéte? Hát a V elhagyásával a VR-ből.”

"CES"
„CES” (forrás: Tinder) [+]

Az eszköz felbontására és élethű képvisszaadási képességeire nem lehet panasz, ahogy a geg megvalósítására sem különösebben.

Azóta történt

Előzmények

  • Veletech: tombol a virtuális valóság

    A Millenáris két csarnoka belülről még nagyobb, mint azt bárki gondolta volna korábban, köszönhetően a VR szettekkel érkező cégeknek. Próbáljátok ki!

  • Akarsz pornót nézni VR-ben? Most már lehet

    Már eddig is léteztek fizetős szolgáltatások, melyek a VR-t használták fel, ám most egy igen súlyos szereplő lépett a piacra.