Kiszivárgott az Office 2010 előzetese

Azt eddig is tudtuk, hogy a Windows 7 és az Office 2010 (kódnevén Office 14) nem jár kéz a kézben: Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója idén február végén jelentette be, hogy az irodai szoftvercsomag legújabb változatának érkezését már Redmondban is a soron következő esztendőre datálják, mivel a fejlesztésekkel eddig csupán alfa-fázisig jutottak.

Egy hete az is kiderült, hogy az Office 2010-ből júliusban kibocsátanak egy zártkörűen hozzáférhető technikai előzetest, amelyet egy publikus béta követ majd valamikor a későbbiekben.

Azt pedig sejteni lehetett, hogy akárcsak a Windows 7, az Office 2010 sem ússza meg legalább egy, idő előtti kalózkiadás nélkül: minden jel arra mutat, hogy ezúttal a még ki sem bocsátott technikai előzetes szivárgott ki, ráadásul mind a 32 bites, mind a 64 bites változat. Az Ars Technica szaklap fontosnak tartotta megjegyezni, hogy a torrentoldalakon egyre nagyobb népszerűségnek örvendő verzió buildje a 14.0.4006.1010-es számot viseli, és mivel a technikai előzetes száma még nem ismert, nagy valószínűséggel ez a verzió nem pontosan az a változat, amelyet a tesztelők kézhez kaphatnak bő két hónap múlva.


További képek a technikai előzetesről itt.

Azóta történt

Előzmények