Klip: már nem csak T-Com-ügyfeleknek

A T-Com és a T-Online internetes hangszolgáltatása, a Klip hívásait eddig csak utólag a telefonszámlával együtt lehetett kifizetni, így csak a T-Com-ügyfelek vehették igénybe azt. A május elejétől bevezetett egyenlegfeltöltéses módszerrel azonban bárki használhatja a szolgáltatást, ha rendelkezik internetes fizetésre alkalmas bankkártyával és széles sávú internettel. Az egyenlegfeltöltéses módszernek köszönhetően a Klipet használó ügyfelek a szolgáltatás igénybevétele előtt bankkártyával tölthetik fel számlaegyenlegüket a Klip oldalán keresztül 500, 1000, 2500, illetve 5000 forintért.

A Klip segítségével az interneten ingyenesen kezdeményezhettek és fogadhattak IP-hálózaton belüli hívásokat a szolgáltatás használói. Január vége óta nemcsak interneten, hanem vezetékes és mobil irányba is lehet hívásokat indítani a T-Comtól kapott, 06-21-gyel kezdődő hívószám segítségével. A Klip-használók T-Com vezetékes telefonról, valamint a T-Mobile és az Emitel hálózatából is hívhatók.

A Klip-felhasználók közötti, IP-hálózaton belüli hívások ingyenesek. A vezetékes irányba történő hívások percdíja bruttó 8 forint minden időszakban, függetlenül attól, hogy helyi vagy távolsági hívásról van szó. A mobilhívások díja csúcsidőben bruttó 55 forint, csúcsidőn kívül bruttó 35 forint, míg a nemzetközi hívások ára díjzónánként változó. A számlázás másodpercalapon történik; a szolgáltatásnak nincsen havi díja és nincs kapcsolási díja sem.

A szolgáltatás egyben egy telefonkönyvvel is bővült, amely az ehhez hozzájárulásukat adó Klip-felhasználók adatait tartalmazza – áll a szolgáltatók közleményében.

Azóta történt

Előzmények