Vállalati levelezésvédelem a NOD32 gyártójától

A most megjelent ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server a korábban ESET NOD32 Antivirus for Microsoft Exchange-ként ismert szoftver megújult változata, amely már levélszemétszűrőt is tartalmaz, a vírus- és kémprogramvédelemről pedig a NOD32 Antivirus 4-es verziójában használt keresőmotor gondoskodik benne. Az új kiadás lehetőséget nyújt a rendszergazdáknak saját szabályrendszer létrehozására, amellyel a beérkező levelek automatikusan osztályozhatók.

Az új termék jellemzői: továbbfejlesztett vírus- és kémprogramvédelem; számos módszert kombináló levélszemétszűrés; szürkelistázás (greylisting) lehetősége; két szinten megvalósított e-mail szűrés; továbbfejlesztett adatbázis-ellenőrzés; megújult Anti-Stealth technológia, amely felismeri a rejtett károkozókat – például rootkiteket – is; integrált ESET SysInspector rendszer-felügyeleti szoftver.

Az ESET üzletpolitikája szerint az érvényes ESET NOD32 Antivirus for Microsoft Exchange licenccel rendelkező felhasználók térítésmentesen térhetnek át az új verzióra – közölte a hazai forgalmazó Sicontact Kft.

Azóta történt

Előzmények