Magyarul is elérhető az új NOD32

Eset ESSMagyar nyelven is elérhetővé váltak az ESET 4. generációs védelmi szoftverei – közölte ma a hazai forgalmazó Sicontact Kft. Az otthoni felhasználók számára ezek új szolgáltatásai közül a legérdekesebb a játéküzemmód, valamint a helyreállító CD létrehozásának lehetősége. Az előbbi funkció segítségével teljes képernyős használat közben letiltható a szoftverek figyelmeztetőablakainak felugrása. Ennek elsősorban a játékok és a prezentációk vetítése közben van jelentősége. A helyreállító CD segítségével pedig lehetővé válik a fertőzött rendszerek külső forrásból történő ellenőrzése.

A vállalati felhasználók számára lehet érdekes, hogy az új termékekbe bekerült az eddig önálló szoftverként elérhető ESET SysInspector rendszer-felügyeleti alkalmazás, mely lehetővé teszi az aktuálisan futó folyamatok és a rendszerösszetevők elemzését. „A most magyarul is megjelent 4. generációs szoftverek ugyanazt a magas minőséget képviselik, mint elődeik, amit jól mutat, hogy az ESET NOD32 Antivirus 4-es verziója már meg is szerezte első Virus Bulletin VB100% díját. A rekordszámú, összesen 56 elnyert díjjal így továbbra is a NOD32 tartja a tökéletes teljesítményért járó VB-elismerések rekordját” – dicsérte a terméket Csiszér Béla, az ESET magyarországi képviseletét ellátó Sicontact Kft. ügyvezetője.

Az ESET üzletpolitikájának része, hogy azok a felhasználók, akik már rendelkeznek érvényes licenccel, díjmentesen térhetnek át az új verziókra.

Azóta történt

Előzmények