Megjelent a Kerio MailServer 6.5

Megjelent a Kerio MailServer levelező- és csoportmunkaszerver frissített, 6.5-ös változata. Az új verzió egyik fontos újdonsága a keresztplatformos CalDAV-szerver, amely biztosítja az együttműködést a különféle formátumokat használó naptárak – például a Microsoft Outlook, a Microsoft Entourage, az Apple iCal vagy a Windows Mobile alapú és Palm Treo okostelefonok – között. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a cégen belül a felhasználók a megszokott naptáralkalmazásukat használhatják tovább kollaboratív környezetben is.

Továbbfejlesztették a Kerio Outlook Connector Outlook-kiegészítést is, amely helyben, offline tárolja a csoportmunkaadatokat, ami az Outlookot hordozható eszközökön használók életét könnyíti meg. Bővítették a keresési lehetőségeket is: mostantól a keresőszó gépelése közben azonnal láthatók a találatok. A Kerio MailServer 6.5 emellett teljes mértékben kompatibilis a Windows Vistával.

A termék már elérhető Windows, Red Hat Linux, SUSE Linux és Mac OS X Tiger vagy Leopard operációs rendszerekre. A standard változat tízfelhasználós licence 374 euróba kerül.

Azóta történt

Előzmények