Megjelent a LibreOffice 3.3.2

LibreOffice-logóA Document Foundation által lefektetett ütemterv szerint jelent meg tegnap a LibreOffice 3.3 második javítókiadása. Az új, 3.3.2-es verzió kizárólag hibajavításokat tartalmaz, nemcsak a programban, de a fordítások szövegeiben is.

Amint a magyar LibreOffice blog írja: a változások listájából nem feltétlenül derül ki, hogy mi változott, illetve ennek mi a jelentősége. „Amennyire meg lehet állapítani, több programösszeomlást okozó hiba került javításra. Frissültek a honosítások is: több fordítócsapat egészítette ki vagy javította a fordítását. Bekerült a csomagba a breton helyesírás-ellenőrző szótár, frissültek a német, a szlovén és az okcitán szótárak. Javítva lett egy csúnya lokalizációs hiba is, amely a nem teljes fordításokat érintette (tehát a magyart nem): a hiányos fordítás azt okozta, hogy egyes párbeszédablakok (pl. Nyomtatás) hiányosan, csökkentett funkcionalitással jelentek meg.”

Az új kiadás Windows, Linux és Mac OS X operációs rendszerekre letölthető az irodai csomag weboldaláról. Az ütemterv szerint a 3.3-as kiadáshoz több javítás nem készül, a következő változat a május 2-án publikálni tervezett, új funkciókat is bevezető 3.4.0 lesz.

Azóta történt

Előzmények