Megvan a dátum: szeptember 22.

A korábban kiszivárgott információ helytállónak bizonyult, ugyanis Julia White, az Office 365 technikai termékmenedzsere a hivatalos blogon jelentette be: a Microsoft szeptember 22-én adja ki irodai szoftvercsomagjának következő változatát, az Office 2016-ot. White hozzáteszi: a mennyiségilicenc-szerződéssel rendelkezők esetében a letöltési lehetőség október elsejétől lesz elérhető.

Ugyanekkor – vagyis október 1-jétől – indul az Office 365 előfizetői számára a havi frissítés, mely hasonló lesz a hagyományos, a Windowsnál és a kapcsolódó programoknál megszokott update-hez. Egy különbség van, az üzleti változatnál (Office 365 ProPlus) a fejlesztések négyhavonta érkeznek, míg a biztonságiak havonta.

Az Office 2016 az eddigiek ismeretében nem hoz igazán nagy újdonságokat, a legfontosabb a valós idejű csoportmunka lehetőségeinek javítása lesz – ezen kívül inkább csak látványban különbözik majd a legutóbbi verziótól.

Azóta történt

  • Megjött az Office 2016

    A Microsoft legújabb irodai programcsomagja végre támogatja a csapatmunkát, és okos keresője is van, amivel könnyen elérhetők a funkciók.

Előzmények