Nagykereskedelmi igazgató a GTS-Datanetnél

A GTS-Datanet megalakította belföldi nagykereskedelmi értékesítési szervezetét, amelynek vezetésével Gyurics Károlyt bízta meg – jelentette be a héten az alternatív szolgáltató. Az 59 éves szakember több mint három évtizedes tapasztalattal rendelkezik a távközlésben. 1999 óta az Antenna Hungáriánál különböző vezető értékesítési pozíciókban dolgozott, többek között a vállalat nagykereskedelmi távközlési szolgáltatásokért felelős igazgatójaként kiterjedt kapcsolatrendszert épített ki a magyar vezetékes- és mobilszolgáltatók vezető képviselőivel. Ezt megelőzően, 1994 és 1998 között a Matáv munkatársaként értékesítési és marketingterületeken vezetői feladatokat látott el.

A GTS-Datanetnél újonnan létrehozott belföldi nagykereskedelmi értékesítési igazgatói pozícióban Gyurics Károly feladata lesz többek között hazai mobil-, kábel- és vezetékes szolgáltatókkal való hosszú távú stratégiai együttműködések kialakítása és továbbfejlesztése, a nagykereskedelmi kapcsolatok bővítése, valamint a cég már meglévő üzleti partnereivel való kapcsolattartás.

A GTS-Datanet 2200 km hosszúságú, 80 x 10 Gigabit/s kapacitású optikai hálózatán keresztül IP-, SDH-, DWDM- és Ethernet-alapú szolgáltatásokat kínál nagykereskedelmi konstrukcióban távközlési ügyfelei számára, de a GTS csoport nagykereskedelmi szolgáltatásai nemcsak Magyarországon, hanem a teljes közép-európai régióban elérhetők.

Azóta történt

Előzmények