Ötvenezerért adja az Xboxot az eMAG

A Fekete Péntekre készülő webshop több műszaki cikk árával is villantott. Azt is elárulták, hány darabos készlettel készülnek.

A Szinglik napját követően múlt héten az Edigital tartott előrehozott Fekete Pénteket, az Amerikai Egyesült Államokból indult őrületet azonban hivatalosan holnap tartják világszerte. A magyar üzletek sem akarnak kimaradni a buliból, ezért évek óta jobb/rosszabb akciókkal igyekeznek maguknak forgalmat generálni.

Az eMAG néhány perce publikusan is elérhetővé tette kilenc termék holnapi, kedvezményes árát, ezek között találni 165 darab iPhone 5S (16GB) készüléket hetvenezer forintért,  200 darab Xbox ONE konzolt ötvenezer forintért, illetve a Kingston SSDNow UV400-as tároló 120GB-os verziójából 200 darabot mindössze tízezer forintért. Ha valakinek a méret és az ár fontos, örülni fog a Star-Light 50DM5000 LED tévének, ami ugyan csak Full HD, de 300 példány darabját hetvenezer forintért ad holnap az eMAG.

Hazánkban a közhiedelemmel ellentétben a fogyasztóvédelem kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a boltok ne trükközhessenek az árakkal, vagy a különösen alacsony készletekkel. A témával kapcsolatban lapunk megpróbálja majd szóra bírni a hatóságot, és az idei Black Friday lezárultát követően megtudni az illetékesektől, hogy milyen esetleges problémákat találtak, illetve volt-e szükség eljárás indítására.

Azóta történt

Előzmények