Percalapú ADSL-t kínál a T-Online

Percalapú ADSL-t vezet be a T-Online. Az időalapú széles sávú hozzáférések Európában nem ismeretlenek, ezek a csomagok elsősorban azoknak kedveznek, akik most ismerkednek az internettel, és csak kevés időt töltenek a számítógép előtt.

Az ADSL Netperc néven bevezetett csomag havi díja 0 forint, és a szolgáltató közleménye szerint egy éven keresztül biztos nem is változik. A csomagot megrendelő ügyfelek pontosan annyit fizetnek, amennyit az internetet használják: a számlázás – a modemes kapcsolatokhoz vagy a mobilszolgáltatásokhoz hasonlóan – a felhasznált percek alapján történik. Az 512 kbit/s sebességű internet percdíja bruttó 12 forint. ADSL-hozzáférésről lévén szó a csomag percdíjai az internetezés teljes költségét tartalmazzák, nincs külön fizetendő telefonpercdíj. A csomag havidíját a T-Online 8990 forintban maximálta, ezt nem haladhatja meg az összeg. Az ADSL Netperc egyszeri belépési díja bruttó 9900 forint, amely teljes egészében leinternetezhető a csomag percdíján az előfizetést követő három hónapon belül.

Szintén új időalapú hozzáférés az ugyancsak 512 kbit/s sebességű letöltést biztosító ADSL Light, amely azok számára lehet kedvező, akik a netet inkább információszerzésre, mint szórakozásra használják. A csomag havi díja bruttó 3290 forint, amely 10 óra internetezést foglal magában. E feletti forgalom esetén a díj bruttó 6 forint percenként. A számla összegét ebben a csomagban is maximalizálja a T-Online, a számla értéke nem lehet magasabb bruttó 8900 forintnál.

A lakossági ADSL kínálat mellett a T-Online egy új Kábelnet csomagot is bevezet. A már szintén rendelhető Kábelnet Light a Kábelnet Starthoz hasonlóan forgalomalapú termék, azonban havi díja és a letölthető forgalom is alacsonyabb. Havi 3290 forintért 1 GB letöltési forgalom jár (itt is 512 kbites letöltés mellett), míg az e feletti forgalomért gigabájtonként bruttó 990 forintot kell fizetni. Mindhárom új csomag kizárólag egyéves hűségnyilatkozattal fizethető elő – áll a szolgáltató közleményében.

Azóta történt

Előzmények