Megéri az elsők között regisztrálni az idei Simonyi Konferenciára

Az idén már tizedik alkalommal szervezett szakmai konferencia vendégül látja a számítógépes víruskeresését forradalmasító CrySyst, a Master Card Mobile fejlesztőit, de előadást tartanak majd a Mavir, a LogMeIn, és a PuliSpace marsjáró robot fejlesztői is, valamint a szakma legnagyobb fejlesztő cégei, az NI, a NNG, a Prezi, illetve a világ harmadik legnagyobb repülőgépgyártója, az Embraer is ismerteti legújabb vívmányait.

A BME I épületében előadnak az ESET fejlesztői a mobil kártevőkről, az MTA munkatársai pedig a Franciaországban most épülő fúziós erőművekről, de szó lesz még a modern fizika érdekességeiről, a járműipari fejlesztésekről, sőt még a manapság egyre nagyobb veszélyt jelentő botnetekről is.

Tavaly nagy sikerrel debütált a Workshop-terem, ezért idén – amíg a nagy termekben cégek képviselői prezentálnak a legújabb technikai vívmányokról – a kisebb teremben a szakkollégium tagjai mutatják be kutatásuk, munkájuk projektjeit workshop jellegű előadásokban. Például a számítógépes nyelvészetről, a mobildesignról, az elektronikai módszerekről. Szó lesz többek közt arról, hogyan tudjuk egyetlen távirányítóval vezérelni összes elektronikus eszközünket, illetve hogyan lehet néhány karakterből nyelvet azonosítani.

A rendezvénylátogatás idén is ingyenes, de a részvételi szándék előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezni a konferencia hivatalos weboldalán, a konferencia.simonyi.bme.hu címen lehet 2013. április 15-ig – az oldalon további információk is olvashatók a rendezvényről.

Az első 500 résztvevő konferenciacsomagot kap, és a délutánon igazoltan részt vevő regisztráltak közt egy SMART Monitort sorsolnak ki. A konferencia mindhárom termének előadásait rögzítik, de élő, online közvetítésben is figyelemmel lehet kísérni az eseményeket Full HD felbontásban a konferencia honlapján, a Simonyi Károly Szakkollégium jóvoltából.

A szakmai konferencia ideje: 2013. április 16. 13 óra.

Helye: BME Informatikai épület 1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 2.

  • Kapcsolódó cégek:
  • BME

Azóta történt

Előzmények