Szexuális kiegészítőkkel szinkronizál a Pornhub

Az új, interaktív kategória látogatói különféle játékszerek révén saját maguk is érezhetik a filmek ritmusát.

A Pornhubnál nem félnek kísérletezni és újítani, ezt bizonyítja a június végén elindult szolgáltatásuk is, az interaktív VR szexvideó, amivel kapcsolatban Corey Price, a vállalat alelnöke azt állítja, a rajongók egyre többet és többet akarnak, az elmúlt évek fejlesztései pedig végre lehetővé teszik, hogy az érzékeik stimulálásával még közelebb hozzák a filmeket a valósághoz.


(forrás: Pornhub) [+]

Az ötlet nem teljesen új, viszont a Pornhubon érhetők el elsőként ingyenesen a szexjátékokkal szinkronizáló, virtuális valóságra tervezett pornófilmek. Az oldal tulajdonosa a Fleshlight és a Kiiroo csapatával szerződött, az interaktív kategóriában több száz videó várja, hogy szinkronba kerülhessen a Feel Connect alkalmazáson keresztül a maszturbátorokkal.

Elsőként a férfiaknak szánt Fleshlight Launch és a Kiiroo Onyx eszközeit támogatta a platform, de szinte azonnal a Kiiroo Pearl 2 is felkerült a listára, ezzel a nők számára is biztosítja a cég az interaktív kategória élvezetét. Az ígéret szerint további játékszerek kerülnek a repertoárba folyamatosan. Azt nem árulta el a Pornhub, hogy pontosan mikor bővül újra a lista.

Előzmények