Továbbfejlesztette ügyviteli szoftverét a rEVOLUTION

2009 év elején jelenik meg a rEVOLUTION Software legújabb fejlesztése, az Iroda++ moduláris integrált ügyviteli rendszer SQL adatmotoros verziója. A cég a fejlesztéssel azt a piaci szegmenst célozza meg, amelyet a kezelendő adatmennyiség miatt a korábban használt ügyviteli megoldás már nem szolgál ki, de a hazai és nemzetközi fejlesztésű ügyviteli megoldások sem képesek hatékonyan és főleg költséghatékonyan kezelni.  

„Egyre több hazai fejlesztésű rendszerről mondható el, hogy technológiája minimum 5-10 évvel elmaradt a mai, legmodernebb adatbázis-kezelési vagy fejlesztési technológiáktól, és fejlesztőjüknek sokszor nincs is módjában meglépni a szükséges beruházásokat. A modern vállalatirányítási rendszerek azonban nemcsak drágábbak, hanem jellemzően nem tudnak teljes körűen megfelelni a magyar használati (és esetenként számviteli) specialitásoknak. Létezik tehát a piacon egy olyan stabil szegmens, amely az ügyviteli igényeire nem kap kielégítő megoldást” – mondta Bódog Norbert, a rEVOLUTION ügyvezető igazgatója.    

A cég közleménye szerint az SQL motor előnye, hogy a jelentősen nagyobb kapacitásnak köszönhetően képes rövid válaszidővel kiszolgálni a megnövekedett igényeket, a nagy mennyiségű adat tárolását, mozgatását, szűrését és a velük végzett számításokat, kereséseket. Az SQL tárolt eljárásainak köszönhetően a korábban csak a program kódjában elhelyezhető, és így a program működését lassító eljárások automatikussá váltak, így a szoftver működése biztosabb és gyorsabb.  

Az Iroda++ terméket Magyarországon eddig több, mint 600 cég vezette be, évente 30-50 újabb vállalkozás dönt az ügyviteli rendszer mellett. A rEVOLUTION azt reméli, hogy az SQL motoros Iroda++ a rugalmasságának köszönhetően hosszú távon kiváltja a jelenlegi ügyviteli programot.

Azóta történt

Előzmények