Új autós és motoros oldalak az [origo]-n

Szeptember 13-tól új autós és motoros oldalakkal várja az érdeklődőket az [origo]. A lapok kialakításában a portál partnere az Autó Motor Magazin, míg a ralihíreket Magyarország legnépszerűbb raliportálja, a www.duen.hu szolgáltatja. Az [origo] szerkesztői az új oldalaktól azt várják, hogy az indulásuk után röviddel már több olvasót vonzanak, mint a korábbi autós partner oldala, és jövő márciusra pedig vezető pozíciót érnek el a hazai autós portálok piacán.

Mindkét oldal új- és használtjármű-adatbázissal, illetve áttekinthető járműkeresővel rendelkezik. A használt járművekkel kapcsolatos adatokat a mobile24.hu szolgáltatja, az adatbázisban több mint 10 000 autó keresi új gazdáját.

A Hírgarázsba folyamatosan parkolnak be a legfrissebb hírek az autózás világából, a Képdepóban a járműveikről vagy autóversenyekről készült fotósorozatok találhatók, a Teszt rovatban pedig a legújabb autókról és motorokról szerzett tapasztalatok olvashatók. Külön oldalak várják a Forma-1 és a Rali rajongóit, a Gazdaság rovat pedig az autózás pénzügyeket is érintő kérdéseiről ad hírt, legyen szó akár benzinárról vagy regisztrációs adóról – áll a laptulajdonos Axelero Internet közleményében.

Előzmények