Újabb Avaya-fejlesztések a kkv szektornak

Elsősorban kis- és középvállalatoknak szánt, internetalapú, átfogó kommunikációs megoldáscsomag továbbfejlesztésével jelentkezett az Avaya. Az IP Office (IPO) csomag – bár technológiájában is tartalmaz újszerű elemeket – elsősorban abban tekinthető újdonságnak, hogy kifejezetten a célcsoport számára optimalizálták.

Az all-in-one fejlesztés gyakorlatilag korlátlan kommunikációs lehetőséget kínál, miközben ennek költségei messze elmaradnak attól, amennyibe ez a hagyományos technológiával kerülne, sőt a cégek eddigi telefonszámlája is jelentősen csökkenthető. A rendszer nem csak hang- és adatkommunikációt bonyolít egyetlen csatornán, de külön kommunikációs hálózatra sincs szükség, hiszen minden adatátvitel a már meglévő céges hálózaton keresztül zajlik.

Ezzel jelentősen csökkenthető a telephelyek közötti kommunikáció költsége, és számos olyan szolgáltatás – például konferenciabeszélgetés, ügyfélkapcsolat-kezelés, üzenetközvetítés – a saját rendszeren keresztül is elérhető, amelyekért korábban a szolgáltató cégeknek kellett havi díjat fizetni. Az IPO lehetőséget teremt arra is, hogy a céges telefonhálózatba érkező hívásokat bárki, akár külföldön, mobilkészüléke segítségével intézze, miközben a belső hálózat minden szolgáltatása rendelkezésére áll éppúgy, mintha az irodában ülne.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Avaya

Azóta történt

Előzmények