Korlátlan perc és sms a Vodafone új díjcsomagjában

Új, korlátlan számú híváspercet és sms-t tartalmazó lakossági díjcsomagokat vezet be a Vodafone Magyarország. A Red márkanéven futó konstrukciókkal bármely hálózatba bármely időszakban korlátlanul telefonálhatnak és küldhetnek üzeneteket az előfizetők. A Red Standard 2 GB-os mobilinternetet, alap készülékbiztosítást és állandó segítségnyújtási szolgáltatásokat tartalmaz kétéves hűségnyilatkozat esetén 15 990 forint havi díjért. Ez a szolgáltatás készülékvásárlás nélkül, csupán SIM kártyával is igénybe vehető, ebben az esetben havi díja 13 990 forint.

A „szupercsomag”, a Red Super 4 GB mobilinternetet, egy ráadás, 500 MB mobiladatot magában foglaló SIM kártyát, prémium készülékbiztosítást és Red Roaming hetijegyet tartalmaz – ennek ára kétéves hűségnyilatkozat vállalása esetén 21 990 forint havonta. A második SIM kártya a szolgáltató szerint például egy táblagépben használható, míg a prémium készülékbiztosítás lopás esetén is megtéríti az eltűnt telefon árát, a roamingjegy pedig napi 50 MB mobilinternet mellett az EU országaiból, Horvátországból és Törökországból kínál korlátlan és ingyenes hívásindítást és -fogadást hazánkba.

A Vodafone a Redet prémium szolgáltatáscsomagként kínálja, a Red-ügyfelek kiemelt figyelemre számíthatnak. Többek között a telefonjaikat a márkaüzletekben dolgozó szakemberek díjmentesen állítják be, átmentik az előző készüléken tárolt adatokat és egyéb tartalmakat, valamint a későbbiekben is segítenek, ha bármilyen megoldandó probléma merül fel. Emellett soron kívüli kiszolgálásra számíthatnak nemcsak a márkaboltokban, hanem a telefonos ügyfélszolgálaton is – közölte a társaság.

Diego Massidda, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója bízik abban, hogy a Red konstrukciók a szolgáltatónál mai naptól megvásárolható iPhone 5-tel együtt „minden bizonnyal számos előfizetőt fog elcsábítani a riválisoktól.”

A Vodafone Magyarország anyavállalata szeptember 7-én vezette be a Red csomagokat az Egyesült Királyságban. Az ottani ajánlatokhoz a korlátlan hívás- és sms-mennyiség mellett 1, illetve 2 GB-nyi mobilinternet jár 29, illetve 34 fontos (mai árfolyamon körülbelül 10 400, illetőleg 12 100 forint) havi díjért. Ott biztosítás és roaming nem szerepel a konstrukciókban.

Azóta történt

Előzmények