Új hozzászólás Aktív témák

  • venember83

    nagyúr


    A Juventus egyik fiatal tehetsége nem mindennapi tettet hajtott végre, hiszen Nicolò Fagioli fontos szereplője volt a Serie A-ba jutást kiharcoló Cremonese csapatának, azonban azt még nem lehet tudni, hova sodorja a sors a 21 éves olasz középpályást, aki 3 gólt és 7 gólpasszt jegyzett a másodosztályban.

    „Az első gól, ami eszembe jut? Amit Gigi Buffonnak lőttem. Gigi csodálatos ember, a meccs végén pedig gratulált nekem.” - mondta a fiatal olasz játékos a Tuttosport munkatársának.

    „A Juventus csapatából a feljutáshoz Federico Chiesa és Álvaro Morata gratulált elsőként. Kiváló kapcsolatom van Álvaróval és a családjával az elmúlt évet követően.

    Úgy búcsúztunk, amikor a Cremoneséhez szerződtem, hogy viszlát a Juventusnál. Én készen állok a visszatérésre, ez lenne az álmom, de nem tudom, mit tartogat a jövő számomra és Álvaro Morata számára. Jelenleg örülök ennek a sikernek, aztán lesz még idő egyeztetni a Juventus vezetőivel és az ügynökeimmel.

    Mit tanultam az elmúlt évben? Először is a mentalitást, hogy minden nap a labdára kell koncentrálni ahhoz, hogy elérjek egy olyan fontos célt, amilyen a feljutás az első osztályba. Előremenetelem tekintetében pozitív volt az is, hogy az öltözőt jó minőségű fiatalok és tapasztalt játékosok alkották.

    Nagyszerű tapasztalat volt ez az év, ami megkoronázza az utat, amit a Juventus U23-as csapatával jártam. A bianconero klub U23-as csapata nagyszerű projekt, örülnék, ha a Serie B-ben láthatnám őket.

    A példaképem? Luka Modrić. Szívesen megkérdezném tőle, hogy lehet még mindig ennyire éhes a sikerre.

    Igaz, Cristiano Ronaldót is láthattam, így nem kellene annyira meglepjen ez a dolog. Ő egyedi szellemiséget képviselt. Olykor írok neki, s mindig válaszol.”

    Számos cikkben felmerül a középpálya megerősítésének a kérdése, mi lenne, ha te lehetnél a Juventus Modrića?

    „Nos, ez az álmom, s meglátjuk, mit hoz a jövő. A szurkolók arról álmodnak, hogy Fabio Miretti és én a Juventusnál futballozunk? Szép lenne, együtt nőttünk fel a Juventus akadémiáján. Ugyanakkor azt sem lehet tagadni, hogy a Juventusnál nehéz játéklehetőséghez jutni. De mindannyiunk számára jó jel az, hogy Fabio Miretti kezdőként szerepelhetett.”

    Hogy ezek a fiatalok milyen bájosan naivak. Mintha nem tudná, hogyan zajlik egy olasz élklubnál a tehetségnevelés, s milyen célt is szolgálnak a fiatalok, hogy csak zsetonok a klubok számára... :U

Új hozzászólás Aktív témák