Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz pendre54 #207336 üzenetére

    ...persze, de azért ehhez nem ártott az a kiváltságos helyzet sem, hogy szorult helyzetben a játékvezetés is támogassa őket :) ...elképzelhetetlen volt, hogy pl a KTE friss feljutóként bajnok legyen, de amíg volt erre matematikai esély, úgy szívatott minket a játékvezetés, mint senki mást... (pl ellenfél támadója kézzel ráütötte a kecskeméti védő vállára a labdát 16on belül és azonnal fújta a bíró a büntetőt :D ...ezt mondjuk a var már visszafújta, mert tényleg durva volt, de ennél kicsit lightosabb szívatások mentek folyamatosan)

    úgy gondolom, hogy lehetne itt erős fradi 90% magyar kerettel is :K olyan kerettel, akik nem ezt az alibizést tolják, mint a bevándorlók, hanem hetente akár kétszer is megdöglenek a mezben :K ...nem tudom, hogy mennyit keresnek ezek, csak Szuhodovszkiról hallottam pletykát, hogy mennyit kap debrecenben... és ő szerintem még nem is a top bérben... ha egy 20éves gyerek megkapna annyit a fradiban, szerintem egy szava nem lehetne :K (és ott gondolom a vendégmunkások bőven kapnak ennyit)

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák