Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz lentivator #32009 üzenetére

    No, igen.
    Sosem mertem ide írni, mert nincs személyes tapasztalatom a Lutz-al. Több éve az a gyanúm, hogy csilivili és pontatlan. Az ára is ezt sugallta. Most az általad linkelt véleményezés megerősített ebben. Aki érti, hogy kicsit poénosra vette a fiú a figurát, az jól ki tudja olvasni a lényeget belőle.

    És látjátok, nem csak mi itt a magyar fórumon pedzegetjük, hogy sokszázezer forint alatt nem létezik pontos és korszerű gyári asztali körfűrész, Münchenben ugyanezt mondják: 1.500 júró alatt nincs.

    Jómagam (pláne a linkelt véleményezés tükrében) ezt gondolom:
    Aki nem ért sokat hozzá, annak jól néz ki az aldis gép 40 ezerért. És ennyit tud, nem többet. Hogy jól néz ki. Aztán aki azt hiszi, valamit már ért hozzá, annak bizalomgerjesztő ez a Lutz (használtan és leárazva) százezerért. És ez sem tud sokkal többet, mint azt, hogy szép, csak emmegmán százezerért tudja, amit a lidis megold negyvenért is. Ahogyan Karl-Eugen üzeni a saw fanoknak, remek tűzifafűrész is a szépség mellett pluszban.
    Aki gondolkodik, beláthatja, hogy pontos, megbízható asztali fűrészt nem lehet egy-kétszázezerből rentábilisan megvalósítani. (Amikor megvettem a Makita MLT 100-at, nem ringattam magam abban, hogy de jó, lesz egy pontos fűrészem.) Jómagam a belépő szintet valahol a Feldertől a Hammer K3 basic-nél jegyzem. Gyanúm, hogy az bele se fér 1.500 júróba. Aztán innen kezdve ahogy adogatunk még pénzeket hozzá, úgy kaphatunk egyre többet tudásban, kényelemben - a pontosság megtartása mellett persze. Plafon pedig a csillagzatos égbolt.

    [ Szerkesztve ]

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák