Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    volt egy filmklub újfent, közel sem rendhagyóan, de jól sikerült. az egyik, általam valaha látott legfurább filmet sikerült megnézni. másnap elcsalinkáztam azért hulivadba is.

    Adam's Apples
    danish

    a színészi gárda szerintem kifejezetten erős volt. ami miatt biztos, hogy nem felejthető a film, az maga a cselekmény, az abszurditása kiemelkedő. nagyon kedvelem a morbid humort, a groteszk is bejön, ez a film nagyon jól egyensúlyoz realitás és görbe tükör között. nem igazán lehet ráhúzni, hogy kedves kis film, elég sok meredek esemény és durva jelenet akad, de mégis szerethető. nagy dérrel-dúrral ültem neki, de meglepően nagy sikere lett a végére. baszni meg teve!

    Spider-Man: Homecoming
    eng

    szerettem volna valami igazán semmitmondó, látványos, egyszerű filmet, úgyhogy belöktem. meglepetésemre ez egy egészen jól sikerült Marvel film lett. ilyen fiatal karaktert - legalábbis megefilmesítve - még sosem kapott Pókember, pedig ugye ez lenne a valóság. anno ment 2004 körül The Amazing Spiderman címmel az akkori aktuális rajzfilm, ott is fiatal Peter, de nem ennyire, plusz drabális nagy darab is a maiakhoz képest, hehe. más kérdés, az nagyon gizda mese volt kamaszként :d
    na de a tetszetős rész az, hogy szerintem egész jól elcsípték, hogy milyen lehet gimiben, tényleg kölyökként megélni a dolgot, nagyon bejött, hogy felelőtlen bénázással volt megtöltve a karakter, még ha a szándék rendben is volt. lényegalényeg, jobb volt, mint amire számítottam.

    Keaton meg király. Batman rulz.

    #értékelés

    [ Módosította: Viszlát ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák