Új hozzászólás Aktív témák

  • MARVEL

    tag

    Fekete párduc, előbb szerettem volna megnézni, most volt rá lehetőségem.
    Alapvetően nem rossz film, de egyes karakterek, pl T'Challa huga nekem egy csöppet sok volt.
    Felmerül a kérdés, hogy ha Wakanda ennyire elzárkózottan él, akkor hogy lehet, hogy technológiailag ilyen fejlett, ha nem kereskednek senkivel, akkor honnan ez a gazdagság?
    Ami a látványt illeti, nekem bejött, bár néhol túltolták az Afrikai dizájnt, az üldözéses jeleneteket jól kidolgozták, a soundtrack jól el volt találva, a gonosz karakterek gyengére sikerültek, de ezt a Marvelnél, akármennyire is szeretem a filmjeit, már megszoktam.
    Annak örültem, hogy feltűnt a Barns, azt viszont sajnálom, hogy szinte semmi utalást nem kaptam az infinity war-ra.
    A humor nem volt rossz, de lehetett volna több poén, a színészi játék tűrhető, nekem átjött a királydráma is, a thor-nál azért jobban ki volt dolgozva.
    Sokan mondják ez a legjobb marvel film.
    Kétségtelenül jól összerakták, de véleményem szerint a legjobb Marvel film a vasember 1.
    A káromkodást sajnos ebből is kihagyták, nem mintha különösebb hátránya lenne, elvégre ez nem egy R kategóriás mozi, de néhol egy kis bmeg hétköznapibbá tette volna a párbeszédeket.(mondjuk kinek mi a hétköznapi😃)

    Tudnák még többet írni, de már magam is belezavarodtam, abba amit írtam.
    Összességében ez nekem 10-es skálán, erős, stabil 8-as. Kíváncsian várom a folytatást, és remélem, egy kicsit menőbbre, keményebre tudják venni a figurát.

    (utóirat: tudom, hogy eme csodálatos planétán melyet Földnek hívunk, egyes emberek, számomra undorító módon, lenéznek másokat börszínük, faji hovatartozásuk miatt, és szükség van az mcu,,szinesítésére" de azért őszintén remélem, hogy más színesbőrű figurák is tiszteletüket teszik, pl.: Penge, és nem ragadnak le, ennél az egy figuránál.)

    #értékelés Black Panther

    [ Módosította: Viszlát ]

Új hozzászólás Aktív témák