Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    BR 2049. Újranéztem, de most megnéztem előtte a hozzá tartozó rövidfilmeket és "animét" (amiben szerencsére nem volt semmi, ami miatt irtózom az animéktől), így azért kerekebb volt a történet. Az is igaz, hogy teljesen más volt így nézni, mint moziban elsőre, azért egy mozis vászon és hangrendszer jobban átadja a képi és hangélményt, meg ugye elsőre nézve az ember még nem ismeri a történetet, engem ott és akkor sokkal jobban beszippantott és lenyűgözött, mint itthon nézve. Aki nem moziban nézte, az bánhatja... :)

    Újranéztem még a Kung fu panda trilógiát is (megint... :D). Jó cucc, szeretem. A második rész a sorozat leggyengébbike, abban a leggyengébb a sztori, abban van a legtöbb kínos jelenet és talán az a legbugyutább, de nem vészes. A harmadik majdnem olyan jó, mint az első. Jó az animáció, jók a zenék, jók az elgondolkodtató gondolatok és a katartikus jelenetek mindig lenyűgöznek. :D És simán nézhető angolul, mert a nyelvezete faék egyszerűségű, esélytelen, hogy valamit ne értsek. :D

    Más: Szó volt arról, hogy azért "jók" az üres filmek, mert nem kell hozzájuk gondolkodni, ha az ember fáradtan, pihenésként megnézne valamit és ezt cáfoltuk is, mert logikátlan. Én inkább azt mondom, hogy fáradtan a nap végén nem szívesen nézek hosszú filmet (pl BR2049), mert azok már olyan hosszúak, hogy szinte be kell tervezni. illetve nem szívesen vágok bele olyan filmekbe, amiket még nem láttam vagy arra számítok, hogy viszonylag nehezebb témájúak. Szívesebben nézek viszonylag rövid, könnyedebb filmeket ilyen esetben, nem véletlen néztem meg a kung fu panda trilógiát vagy az arthur királyt, de bármely guy ritchie film vagy szeretett animációs film vagy egy tron:legacy stb jók ilyen célra, ellenben nolan filmek nem, de kétlem, hogy hajlandó lennék ilyenkor transformerst nézni vagy valami bugyuta akciófilmet, mert csak rossz érzések támadnának bennem, kinyomnám a francba és megállapítanám, hogy oda 0,5-1 óra és még csak nem is szórakoztam, sőt szenvedtem. Na azt, nem! Legyen a film jó, jól legyen megírva és simán lehet elgondolkodtató, csak ne legyen súlyos és komoly. Szerintem.

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák