Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    Bosszúállók: Végjáték (2019)
    Avengers: Endgame

    A marvel kapcsit kihagytam végül, de ebbe csak kb. 2perces jelenetet kapott brie, szóval nem volt nagy fájdalom... majd azért valamikor nyáron bepótolom, bár nem érzek nagy késztetést hogy siessek vele...

    Mivel már van itt is 2millio komment erről a filmről istenítő és fikázó egyaránt, ezért én nem részletezném nagyon, csupán annyit írnék, hogy nem volt rossz, de a film végén közel sem úgy álltam fel a moziban a székből, hogy "hűha"... ellenben az IW után, az sokkal jobban tetszett. (mondjuk azért valljuk be, a csettintést nehéz überelni.. )
    Az egészen érződik, hogy nagyon erőlködnek, próbálnak nagyon fan service-t adni, ami többé-kevésbé sikerül a filmnek, de sokszor az erőltetett, kínos poénok már inkább rontják az élményt..(kb. az egyetlen tényleg vicces a dagadt Thor jelenet volt).. arról nem is beszélve, hogy a 3 órás játékidő SOK... főleg akkor ha a felében NINCS MIT MESÉLNED és csak töltelék jelenetekkel van tele...
    Persze a teóriák bejöttek (hangya, időutazás) így nem volt a story se annyira nagy meglepetés, csavar pedig kb. 0 van a filmben ami szintén szomorú számomra, főleg úgy, hogy ez lenne a "NAGY FINÁLÉ".

    Végülis örülök neki, hogy lement, végre vége ennek a "phase"-nek. Azért összességében elmondható, hogy a nagy hype-hoz nem ért fel szerintem a finálé, de valamilyen szinten azért jó volt látni ahogy összeérnek a szálak (bár ez már IW esetén is megtörténik...)

    szerk.
    Ja arról nem is beszélve, hogy az endgame film előtt leadni a spiderman trailert meg kifejezetten nagy trollkodás. (szerencsére én megúsztam, de ezt nem is értem hogy gondolták... :U )

    [ Módosította: Viszlát ]

Új hozzászólás Aktív témák