Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    Limitless
    1080p eng

    régi adósságom volt magam felé. az évek alatt úgy, ahogy a sztorit is megismertem, egy-két jelentet láttam is belőle, de valamiért nem ültem neki. Cooper valahogy nem a kedvencem, pedig van pár használható filmje. ez is köztük van végülis, bár a lazulós, pörgős, nem túl komplikált mérlegen. maga a történet nem egy nagy szám, sem a kivitelezés, de valahogy mégis elvoltam vele. talán abban bíztam, hogy közben beszúrnak egy reklámot a cucc legális vagy szürkeimportos vásárlási helyéről.

    The Man from U.N.C.L.E.
    1080p eng

    nagy Guy Ritchie lázban égek a Gentlemen óta és örömmel konstatáltam, hogy emellett elmentem szó nélkül anno, nem tudtam, hogy Guy rendezte... kellemes limonádé és félkész Bond film között mozgott valahol, az orosz és USA ügynök rivalizálás mókás volt, Armie és Herny működött, de ennél több nem volt benne szerintem. egy szolid betekintő lehet arra, hogy Cavill működne Bondként, nagyon is jól, ha kicsit átstruktúrálja a karaktert. a Gentlement újranézem azért.

    Gone Girl
    1080p eng

    ebből a hármasból bőven a legjobb film, ezt is halogattam, úgy skatulyáztam be látatlanul, mint egy nagyon nyomasztó élményt, arra meg nem vágytam. a valóság ennél szoldiabb, bár vannak benne nyugalom megzavarására alkalmas jelenetek, akár fizikai, akár lelki vonalon, de nem volt vészes (egy korei thrillernek nyomába sem ér). rendben volt nagyon, tetszett, ahogy csavargatták a történetet és azt hiszed, hogy tudod, aztán kiderül hogy nem tudod, majd megfejelik ezzel még egyszer. a vége valahogy nem nyűgözött le, de még agyalok rajta, hogy hogyan tetszett volna jobban. jó kis koncepció volt, bár a valóságtól szerintem elrugaszkodottabb, mint például egy I Saw the Devil. ezzel együtt is ajánlom.

    #értékelés

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák