Új hozzászólás Aktív témák

  • Vasinger!

    nagyúr

    válasz spammer #1471 üzenetére

    Az a baj, hogy nem nagyon tudok visszavágni spoiler nélkül, úgyhogy figyelem, SPOILER:

    Korszakalkotónak azért mondanám, mert 1 kameraállásos film nem volt még buli filmből, csak rendes operatőrös fajta.

    Másrészt, az elején, egészen a közepéig teljesen jól, normálisan mutatja be, hogy milyen is egy nagy házibuli Amerikában, mert ott valóban ilyen, persze ez magyaroknak fura lehet, mert itt kb. annyiból áll hogy max 10 ember berúg 30 db 100 Ft-os sörtől azt jólvan és ez a házibuli.

    Még hogy nem mutatnak sokat a csajokból.... annyi hamvas mellett látni benne mint még eddig semelyik filmben, lehet hogy nem jó verziót néztél ami ki van cenzúrázva.

    Ha az ember beleéli a főszereplő helyzetébe magát, én pedig beleéltem mert én is hasonló típus vagyok mint Thomas, végigizgultam a film minden részét, hogy ne süljön el valami rosszul, aztán ugye a végén jön a hideg zuhany, hogy hoppá, leég az egész ház, az tényleg kicsit abszurd volt, meg a lángszórós is.

    Amúgy azt meg kikérem, hogy nem történik benne semmi. Végigmegy benne egy szerelmi vonal is a szöszi csajjal, a 3 főszereplőnek teljesen eltérő jelleme van, mindhárman teljesen máshogy reagálnak a helyzetekre.

    Nem csak bulizás az egész, amikor berepül a kocsi a medencébe, vagy csajjal szobára mennek, különböző ilyen-olyan jelentek, azért igencsak feldobják.

    Persze a film nagyrészt így is a bulijelenetek alkotják ahol a tánc+pia megy, de hát ez adja meg a hangulatát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák