Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    szpojler!

    world war z: jajj, ez a film... a látvány meg a környezet okés volt, viszont egyszerű, mint a faék és egy orbitális blődség köré épül... hatalmas ellentmondás szerintem, hogy a zombikon nem vetettek be vegyifegyvert (mert élőHOLTak és nem hat rájuk), viszont ha valaki beteg volt, azt nem vették észre és nem bántották :W de komolyan: ha amúgy se izgatja őket semmi fertőzés/vírus/baktérium, akkor nem mindegy, hogy az áldozat hiv+/leprás/kanyarós, vagy egészséges? ugyanúgy friss, meleg vér+agyvelő :U meg mi került ebben vagy 200millió dollárba? brad pitt gázsija? nem bánom, hogy megnéztem, de nálam ez kevés és nem újranézős (28 nappal/héttel később, zombieland, warm bodies túltesz rajta)

    kick ass2: háhh, ez meg jó volt és csak 1 bajom van vele: rövid... +fél óra még jó lett volna... chloe grace moretz mondom, hogy pár éven belül legyűri a placcról az ilyen megan fox-féle p*csákat :DDD egyelőre nem tudom eldönteni, hogy melyik részt szeretem jobban: újra kell néznem mindkettőt még párszor... ajánlom mindenkinek, aki szerette az első részt (kick ass azért nem kevesett fejlődött fizikumban erre a részre... ja és szerencsére szinkronosban "kick ass" lett, nem pedig "haver" :W )

    [ Szerkesztve ]

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák