Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    Este megvolt a Kapitány.
    a filmről nem írok, sokan nem látták még, azok úgysem olvasnák el, akik meg látták, azoknak mit írjak? : D
    meg kell nézni, szuper a film. főleg a liftes szkeccs

    másik dologról írnék.
    az aréna plázába egy jó darabig nem fogok azt gondolom menni, amin az este végigmentem, azt még egyszer nem fogom végigjátszani.. Adott ugye a jegyfoglalás. legkésőbb 30perccel át kell venned, különben pá a jó helyednek. odamész, kizarándokolsz ebbe a gyönyörűséges, csoda plázába még időben és kígyózó sor. 10percem volt még így is, h időben át tudjam venni, hát nem tudtam átvenni. nagy szerencsémre volt még egy szabad hely ugyanabban a sorban, oké, maradt fél órám, mit csináljak. ez a hely roskadozik az emberektől (hogy milyenektől, arra nem térek inkább ki, szerintem tudjátok), azokat kerülgetni kell végig, ha el akarsz jutni a pontból b pontra, tele vannak a folyosók, zabálnak, kiabálnak, nevetnek hangosan, nagyon jól érzi magát ez a magyar a pórnép.. a kajálórészen üres hely nincs, olyan hangzavar van, h sokáig nem bírod és bárhol szeretnél enni valamit, sorba kell állnod. mert ebbe a mocsok városban mindig, mindenért sorba-kell-állni.
    sorba álltam a káefcében, hogy odaadhassam a pénzemet egy falat burgerért, sorba álltam utána, hogy kapjak hozzá üdítőt, sorba álltam a mozgólépcsőnél, annyi ember van este 7-kor az arénában, sorba álltam a kukoricáért és miután nem engedtek be a kfc-nél megtöltött üdítőmmel, sorba álltam ismét üdítőért is. az imax lépcső aljánál sorba álltam, h bejuthassak a terembe, mert annyian voltak. valakinek kaptam a kukoricájából, mert annyian voltak, akik be akartak jutni a terembe. végig sorba kellett állnom, hogy eljuthassak a 8.sorig és amikor ott voltam még mindig várnom kellett, hogy eljuthassak a székemig. a székemben ültek, arra is várnom kellett, h leülhessek. az imax fotel szűk, a két közös karfa keskeny, szorongsz, ha beülsz. 18 percig ment reklám és előzetes (mértem), tehát még ott is vársz. 19.34-kor érkezett meg a valós 3d imax logo és a vegyék fel a szemüvegeket, tehát összesen fél óra bkv-zásba, 1óra és 5perc várakozás és sorban állásba és 4600ft-omba került az, hogy végre elkezdődjön előttem ez a film.
    Amit halál felesleges volt 3d-ben megnézni, mert az égvilágon semmit nem tesz hozzá ez a felkonvertált mélység hozzáadás, élményt viszont vesz el, nem gyengén. Az elején, ami a napokban kikerült publikus első pár percben is látható, a hajón a verekedés sokkal nehezebben követhető és mosottabb, mint szabad szemmel a gépen nézve. Rosszabb, egyszerűen idegesítően rosszabb. legszívesebben már ott levettem volna ezt a szar szemüveget, egy vicc komolyan, h ebben kell nézni egy filmet. ott van a vastag kerete, ami eleve irritáló, keretek közé foglalja igazából a filmet, a látványt, és hiába 3d-s, nem az marad meg bennem, hanem hogy vastag, sötét keretbe foglalva láttam egy filmet. az már nem is érdekes, h nyomta a fülemet a végére már baromira. hát így nézzen meg egy filmet az ember, ezért zarándokoljon ki a halál fszára, ezért álljon sort, ezért fizessen ki ennyi pénzt, ezért szoruljon be két ember közé, akik tömik magukba azt a szar nácsószt és még a könyökömet se tudom feltenni, a lábamat se keresztbe rakni??
    nekem most ez az este egy vicc volt, a film fasza, minden már borzalom, ezt a redvás mű helyet koraesti órákba kerüljétek, de hát persze mindenki akkor menne mozizni..
    Megbántam ez az egész imax-sztorit most de nagyon, ennyit nem ér, az alleeba 1600 lett volna csak a film és ov lett volna legalább, nem ezt a gagyi szinkront kellett volna hallgatni, kaját is megúsztom volna sokkal gyorsabban

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák