Új hozzászólás Aktív témák

  • devil-k

    nagyúr

    válasz Pitterix #66977 üzenetére

    Nagyon érdekes téma amit felvetettél és roppantul elgondolkoztató. Sok mindenre ki lehetne térni ezzel kapcsolatosan, de inkább azt említeném meg legelsőnek, hogy miért is szeretek filmezni? Leginkább itt az áll a háttérben, hogy az ember ilyenkor egy teljesen más világba csöppen bele és elrugaszkodhat a való élettől és azt ezt körbevevő jó/rossz/megszokott/ismert dolgoktól. Ilyenkor kikapcsol magam körül minden és egy olyan helyen vagyok, ahol egyébként nem lehetek.

    Leginkább középiskolás korom óta indult el ez a nagy filmdömping. Rengeteg filmet megnéztem és sok sok kategóriát és műfajt érintettem, de még mindig nem eleget. Bár ez nem is egy verseny, ahol az lenne a fontos, hogy minél több filmet gyűrjön le az ember. A mennyiség és a minőség nem ugyanaz- ahogy a mondás is tartja. Számomra az a jó film, ami bármilyen érzelmi állapotot ki tud váltani belőlem. Undor, öröm, szomorúság, idegesség, felháborodás... stb.

    Hiába van itthon saját házimozim vetítővel, ettől függetlenül a mai napig le tud nyűgözni, amikor belépek egy igazi moziba. Az az illat, a hangulat sosem fog visszaköszönni otthon. Ezt éreztem amikor az IMAX-ben is voltam elsőnek. Fantasztikus érzés.

    Röviden ennyi jutott most az eszembe.

    - mozi bolondéria -

Új hozzászólás Aktív témák