Új hozzászólás Aktív témák

  • sixpak

    nagyúr

    Terminator Genisys:
    csak mostanra szedtem össze a bátorságom, hogy megnézzem, mert a hulladék 3-4 után valami még rosszabbra számítottam....a gyanúm beigazolódott, bár bevallom, hogy a felénél kikapcsoltam, mert ekkora szánalmas vergődést már nagyon régen láttam.
    Egyetlen egy kritikát sem olvastam el (nem volt nehéz, mert nem sokáig beszéltek róla :) ), ezért nem tudtam mire számíthatok, persze az előző két rész megtekintése után érzett nem alaptalan aggodalmam azért megvolt.
    Nem emlékszem az utóbbi pár évben olyan filmre,amit otthoni körülmények közt nem bírtam volna végignézni....mostanáig.
    Már az első néhány percnél láttam, hogy baj lesz, amikor a néző szájába rágják azt, amit már több mint 20 éve mindenki tud. Egyáltalán van olyan ember, aki nem látta az első két részt...akkor mi a szarnak kell 10 percet pofázni az elején?
    A másik dolog: szó szerint, 1 percenként volt egy olyan jelenet, melyet már láttunk (főleg a második részben).
    Nem a klasszikus 1984 L.A. jelenetekre gondolok, azzal nem volt semmi gond, hanem a szánalmas párbeszédek, a klasszikussá vált mondatok, olyan emberek szájából, akiktől tök hiteltelen az egész.
    A legszánalmasabb az volt, amikor az áruházban a T-1000 ránézett a kirakati babára :( ...hol van ez a nagyszerű Robert Patrick-től... :(
    Szóval így, hogy kikapcsoltam felénél, 2 pontot ér nálam a 10-ből, de csak azért, mert láttam a kukáskocsit az első részből. :D
    Senkinek nem ajánlom, bár gondolom már mindenki végigszenvedte.

    ....akkor már inkább a homo Deadpool, a langyos plakátjával. :D

    https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

Új hozzászólás Aktív témák