Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    válasz Bad Pritt #77091 üzenetére

    The Good Dinosaur

    Ez nagyon kemény volt. Az előzetes alapján az ember várt egy cuki kis dínós filmet felnőtt poénokkal fűszerezve, közben meg keményen arcon csapják egy (majdnem pszicho)thrillerrel. Ezt tuti nem gyerekeknek csinálták, és abban az egy pontban nem értek veled egyet: azok a jelenetek kellettek, pont azok miatt a témák és események miatt lett olyan jó ez az alkotás, ami miatt néha furán pislogtunk, hogy ezek hogy kerülnek bele.

    Az első 20 percben majdnem kinyomtam, mert tanmesének indult, mondván ilyet már ezerszer láttunk, aztán utána mégis maradtam. A közepét szépen elhúzták, vicces volt, néhol kicsit ijesztő és fura, de ami igazán jó volt, az az utolsó 20 perc. Kezdve az esős, körözős jelenettel, azon még izgultam is. (Valamiért Pandorum ugrott be)

    A zenék és a hangok nagyon jó voltak, sokat hozzátettek a jelenetekhez, főleg a vége felé. Ami kiemelkedő volt, az maga az animáció. A Dinosaur és a Minuscule jutott eszembe egyből. Azokat valós helyszíneken is forgatták, és az animáció később került rá azokra a kockákra. Megkockáztatom, hogy itt is ez volt a helyzet. Mindenesetre nagyon jól megcsinálták, és a végén úgy álltam fel a kanapéból, hogy ez bizony élmény volt, még ha kicsit mellbe is vágott (mert nem erre számítottam). Azon kevés alkotások közé tartozik, amik megérdemlik, hogy ott díszelegjen a polcon a doboz, csak hogy meg legyen. :)

Új hozzászólás Aktív témák