Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    Primer

    Évek óta olvasgatom, hogy ez mennyire jó lett, milyen csavaros és hogy mennyire bonyolult, nem lehet elsőre megérteni, az időutazós filmek netovábbja, ennél jobb még nem készült.

    Hát, szerintem ez a film egy kalap kaki, és hiányzik majdnem a fele.

    Ahogy haladunk a film vége felé, úgy kezd összeállni az egész. Mindent én sem tudtam megfejteni, ráadásul az utolsó 10 percben van a lényeg valahol. Aki meg játszott már a The Talos Principle játékkal vagy hasonlóval, akkor nem nehéz megértenie a több párhuzamos szálat.

    Elolvastam néhány magyarázatot és megnéztem pár folyamatábrát, szerintem ez túl van magyarázva. 11 idősíkról beszélnek a film kapcsán, szerintem meg nem volt annyi, mert igazából 3 párhuzamos idősík létezett, amit követnünk kellett. Persze az már más kérdés, hogy mi az, ami nem volt benne a filmben, de mivel a filmnek a fele hiányzott a filmből, így szerintem el is dőlt a kérdés. Azt sem hiszem, hogy Abe azért maradt volna ott még kicsit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden rendben zajlik.

    Lehet ezt 10 éve kellet volna megnéznem, és akkor lett volna egy hűha érzésem, de most nagyon csalódott vagyok. Ennél a napokban látott Synchronicity legalább 10x jobb volt. És nem azért, mert több pénz volt a készítésére.

Új hozzászólás Aktív témák