Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    La La Land (2016)

    Vannak filmek, amik egy egyszeru tortenetet meselnek el ugy, hogy kozben a filmmuveszet teljes audiovizualis eszkoztarat bevetik ugy, hogy a kulonbozo eszkozok hasznalata teljesen magatol ertetodo kozben. Nem lesz sok, nem lesz giccses. A La la land ez a film.

    Ha szereted a filmeket (és ha ezt a topikot olvasod erre jó esély van), akkor nézd meg. Moziban, mert ahhoz, hogy kijöjjenek a technikák, a színek, a megoldások, ahhoz nagy vászon kell és megfelelően beállított hang. És nézd eredeti hanggal, mert tippre a fél film elveszik ha a szinkron masterjét csak a szokásos szinten szúrják el (és itt még nem beszéltünk a színészekről). Monitoron, főleg rossz minőségben nézve ez a film nem fog azon a szinten működni, ahogy tudna.

    Akkor is nézd meg, ha nem szereted a színészeket és sose nézel drámát. Barátnőt / pasit nyugodtan vidd. Én anyámat vittem és ő is imádta (meg a többi 50 körüli akikkel tele volt a mozi, szóval ez nem csak arról szól, hogy anyám kb akkora filmgeek mint én).

    Vannak filmek, amik miatt érdemes volt feltalálni a mozit, mert annyira szépen használják a technikákat. 9,5/10, a maradék fél pontot majd akkor kapja meg, amikor 5 év múlva újranézem, de új filmként eleve a saját szabályrendszerem szerint nem is kaphatna többet 9 pontnál. Menjetek moziba, nézzétek meg, ez egy filmtörténeti remek.

    #értékelés

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák