Új hozzászólás Aktív témák

  • gurubefree

    senior tag

    válasz maximilian4 #27993 üzenetére

    Asus GL702zc eseten nem kimondottan a teljesitmeny volt a gond .... hanem az arazas !! ( ami a vicc kategoriaba tartozott a gep megjelenesenel )

    Az rx580 mobil verzio csak a memoria sebessegben ter el az asztali verziotol ! A gtx 1060 altlagosan 13%-al gyorsabb . ( Feltetelezem azert van mert 1-2 jatek eseten a kulonbseg drasztikus .... egyszeruen a fejlesztok , es az amd driver support hianya ) Koztudott , hogy az AMD nem hires driver fejlesztes/javitas teren igy ez a kulonbseg nem mervado ! Tobb esetekben a gtx580 ( mobil ) hozza ezt az elonyt a gtx1060-al szemben . ( high / 1080p Overwatch ... termeszetesen ez az elony elvesz magasabb beallitasnal a kevesebb 4GB GDDR5-nak koszonhetoen ) Kerdes az , hogy a high es a very high kozott milyen visiualis kulonbseg van ? ( meglatasom szerint annyira minimum , hogy csak az nvidia funok kepesek cerkat hegyezni ra ) Kevesebbet fogyaszt igy huvosebb ( 100w vs 120w ) igy van benne tunning potencial ! Azzal kapcsolatban , hogy huzhato e az rx580 ( mobil ) nincs info .

    Az rx580 ( mobil ) nem rossz vga ! Alul van ertekelve ! Ami tesztek talalhatok rola mind korai . megjelenes utani igy a mar kesobbi javitott driverek eseten a kulonbseg alacsonyabb lehet .



    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )

Új hozzászólás Aktív témák