Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Raymond #28019 üzenetére

    "Az eredeti diskura ugy indult hogy jo az RX580 is mert olyan mint a 1060"
    Azt már régen kijavította maximilian4, mivel helytelenül desktopos RX 580-at linkeltem...s innentől le is lett zárva a téma, de visszahoztad a témát.
    Árakat ne írjunk, az napról napra változik egyik másik GPU gyártó bejelentésének határása. GTX 1060-nak akkor zuhantak az árai jó 20-30%-ot, amikor megjelent az RX 580.

    Van asztali gépem, notebookom is, nekem fontos mindkettő összehasonlítása. Nekem fontos, hogy mi melyik tud.
    A végeredményt akarom látni mindig, s természetesen ha az asztali gépemben levő GTX 980 gyorsabb egy másik mobil vidikarinál, akkor nem erőltetem, hogy melyik a mobil, melyik az asztali, adott körülményekhez alkalmazkodok :)

    Na még egyszer.

    GeForce GTX 980 vs GeForce GTX 980M

    GeForce GTX 1060 3GB (dekstop) vs GeForce GTX 1060 (dekstop) vs GeForce GTX 1060 with Max Q Design - (laptop)

    Látható, hogy míg korábban a mobil GPU-knál hatalmas különbség volt, ez most felzárkózni látszik (ez természetes, már pár éve tudjuk ezt).

    Jött a pofámba ma egy RX 580-es notebook ajánlat, Ryzen processorral, és gyorsan utánanéztem PassMarkon. Megörültem az eredményeknek, ide posztoltam, hogy vajon megéri-e az árát?
    Azt később láttam, hogy sajnos a PassMark-on csak desktopos eredmény van csak, szal .... THE END! Menjen mindenki ebédelni. Jó étvágyat!

    Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.

Új hozzászólás Aktív témák