Új hozzászólás Aktív témák

  • kenccsi

    tag

    válasz nimmrody #30011 üzenetére

    Teljesen nem kell kétségbe esni, van egy két lehetőséged faragniba hőfokokon:

    Undervolting: A feszültséggel lehet játszani, hogy mennyit kapjon a cpu, alapból többet szokott kapni mint ami a minimumja, "biztos ami biztos" szinten. Ezt viszonylag könnyedén, van rá 1-2 program, ahol tudod állítani, onnan meg már csak kicsit játszani kell vele, hogy megtaláld a tökéletes mennyiséget. (Találdz róla google-n, youtube-on, ha az angol nem okoz problémát: [link]

    Újra pasztázás: A fenti videóban igazából mindkettőről beszél a srác, a cput újra lehet pasztázni, akár ügyesebben, akár jobb minőségű pásztával mint amit a gyárban tesznek bele. Az is elképzelhető, hogy mivel ott elég nagy a sietség nem sikerült a legjobban a pasztázás.

    Laptop hűtőre téve: Lehet venni laptop hűtőket, találsz a netennegy csomó félét, ehhez sajnos nem értek, előbb égetném le a gépet mint, hogy ilyet használjak.. (na nem azért mert nem működik, csak nem bírom elfogadni, hogy mindenképp szükséges legyen, nem szeretem a plusz cuccokat)

    Azon kívül én zajcsökkentés érdekében előző laptopom, mindig lockoltam az fps-t, FPS játékokban 60-ra, kalandokban néha 30 ra is, csíptem, hogy 30 mégcsak be sem indultak a ventik. Ez is egy lehetőség, bár nem mindenki szeretné visszafogdosni az új masínáját. Ha viszont érdekel, "Dxtory" nevű progival szoktam én lockolni az fps-t, ez volt az egyetlen progi, ami nem okozott input latencyt.

    Remélem valamit segítettem, de lesz még aki segítsen itt.

    Üdv, ;)

Új hozzászólás Aktív témák