Új hozzászólás Aktív témák

  • Darth_Revan

    veterán

    Na beszéltem a Digiprime -al és megerősítették hogy ott van készleten a boltban a g733qs RTX 3080 vga-val és megvásárolható. Elvileg pedig csak jan 26 után lenne szabad de nem szabad panaszkodni akkor ha valamit hamarabb adnak ki :D
    Megnézettem velük a dobozt és megerősítették hogy Balkán Edition vagyis US modellhez képest lassabb cpu -t kapott (5800h 5900hx helyett) illetve régebbi panelt (fhd 360 hz vagy qhd 165 hz helyett csak fhd 300 hz) magasabb ár mellett .
    A poen az hogy USA-bol rendelve a gyorsabb modell (aminek qhd 165 hz kijelzője tud Freesync-et míg ennek a fhd 300 hz kijelzője nem biztos) 27% afa-val és szállítással kb 1.060.000 Ft-ba jön ki.
    Örök az ürömben hogy most kivételesen nem nekünk kell várni, hanem az amcsiknak mivel náluk csak márciusban érkezik . (Februárban hosszú kínai munkaszüneti hét van, biztos ez is befolyásolta).
    Lehet nem volt elég alkatrész és a magyar (és ahogy nézem a francia is) Asus összerakott egy gépet abból ami volt csak azért hogy ne kelljen hónapokat várni ?
    A kijezo mondjuk nem is lenne nagy gond, hisz az is 3 ms és fhd -t jobban szeretem, inkább a kérdés hogy tud e az is Freesync -et és ha igen akkor mi a vrr range...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák