Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    Nagyon jó hogy ilyen aktívak és segítőkészek vagytok, :R de skacok, azért a nagy gép ajánlgatások közben, jó lenne ha pár dologra odafigyelnétek... csak, hogy a topik megmaradjon legalább félig szakmai szinten.. :)

    - Ugyan nincs fancy összefoglaló a topik elején de azért sokszor leszűrhető pl. hogy ha nem is konkrétan de nagyjából mi is az elvárás (minek írsz be aprosat mikor eredetit kért?),

    - illetve régen annyira nem jött ez elő, de most a készlethiány miatt előtérbe került, mégpedig a kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében az ajánlott gép magyar bill. kiosztású-e (belinkelsz egy szlovákot, meg egy aprósat olasz bill kiosztással?)
    (ez nagyon nem mindegy sokaknak, főleg ha "havernak" keresnek, ahol van egy middle man és ez a "kis részletinfó" átadása simán elsiklik), és hiába tudod átmatricáztatni vagy lézereztetni vagy "vakon gépelni rajta" akkor is szopás.. sokan 1) ezt nem tudják 2) kicsomagolás után használni akarják a gépet egyből.. aztán megy a pislogás, hogy "nem magyar"

    - és nem utolsó szempont sem hogy az adott mobil gpu milyen, azaz pl. "teljes" értékű-e vagy sem az adott gépben... tehát odaírod hogy 3070../60, de aztán kiderül hogy herélt 3070.. /60

    bocs akárki is nagyon magára veszi.. építőjelleggel írtam ezt ide, de már egy ideje bennem volt ez.. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák