Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz KillHates #73019 üzenetére

    Ezt nagyon jól esik hallani, mert a....(én nem értem ezt a szakmát)....fent említett mélyen tisztelt srác, tényleg nagyon ügyes igazi profi(sajnos nem tudom idézni) próbálta elmondani mi a gond. (A leszakított chip meg van, a 3+2 lábacska jól elhajolva rajta.) Azt mondta a rétegek miatt sem lehet csak úgy visszarakni, meg nem látja mikroszkóp alatt sem mi hová megy, vagyis nem az összes lábat. Valami apró pontocskákat mutatott amik beborítják a kártyát....meg egy videót ami nekem horror volt. :Y :) Még nem jelzett vissza a videó miatt.
    Nem akartalak direktbe ezzel terhelni ezért nem is kerestelek meg privibe, magam akartam itthon a lakkhelyemen rendezni, bár már kicsit felment bennem a pumpa mi lesz most, mert voltam szervizben és elhajtottak, egy másik meg felvette a "jegyzőkönyvet" és megkért hogy addig amíg nem jelez vissza ne "szerződjek" mással.....az hogy foglalkoznak a problémámmal nagyon jól esett, ad némi reményt.
    Na rendben akkor innentől jobban fogok aludni. :) :R Viszont az adott szavamat nem rúghatom fel, meg kell várnom a választ. Tényleg meg tudod javítani?
    Akkor ha pozitív visszajelzés jön mondjam le? Azért gondoltam még nagy szervizre mert ott sokan dolgoznak, összeköttetések, lekérik a kártya alaprajzát Kínából ha van ilyen, van sok gép ami segíti a munkájukat, nem csak ügyes kezek...nem tetézem a sértéseket irányodba. :R
    Olyan feladattal ami igen csak kétséges sikerülhet-e nem akartalak megbízni, nehogy rosszul essen ha esetleg nem sikerül végül megoldani, (ezt a srác elemzése után tettem el magamban, aki már többször javított nekem). :) És tényleg. :K :R

    [ Szerkesztve ]

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák