Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Veron #107039 üzenetére

    1. lehet kapni pl a Diegoban is javító ceruzát. Egy darab zsírkréta szerű valami, amit beleolvasztanak a sérülésbe. Sokféle szín van belőle, érdemes egy vágott lappal menni színt választani.
    Ez sem tartós megoldás sajnos, idővel iikopik, figyelni kell rá. Ha kijött, akkor a felmosásnál felveheti a vizet, megdagad a lap, rózsásodik a papírdekor széle, kopik, szennyeződik.
    Impregnálni lehet utólag is, pl Dr. Schutz-nak is van ilyen szere, de egy pöttyért érdemes lehet D3-as, vagy D4-es faragasztót, csapragasztót szerezni. (Ez vízálló, ha kiköt és víztisztára köt.)

    2. ahogy már mondták, hirtelen zár a szelep, a víz megüti és azért hallod mindenhol, mert a csövek viszik a hangot. Mindent megüt, a leggyengébb pont fogja megadni magát, mondjuk a mosogatógép szelepe...
    Olyan 4 bar víznyomás körül nem szokott gond lenni, nálunk is van egy nyomáscsökkentő, mert 7 bar fölött van a hálózati víznyomás.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák