Új hozzászólás Aktív témák

  • gyeniko

    őstag

    válasz devil-k #33010 üzenetére

    "Nem az alsó kategóriák jelenléte a zavaró, hanem az, hogy egy bizonyos minőségi szint alá akar menni folyamatosan jó pár ember."

    Mindenkinek más az a "bizonyos minőségi szint". Ha már itt tartunk (a saját realitásnál): nekem pl. már ingyen sem kellene (BBéci szavaival élve: akkor sem, ha fizetnének érte :DD ) pl. műanyag optikás "homály zóna" vetítő (lehet nézegetni és azonosítani a sok Eisa díjas gépezetet, hadd ne nevezzem nevükön őket), mégsem szólok be, amikor valaki ilyesmivel vetít és nagyon meg van elégedve vele. A farok méregetést pedig nem ezeknél a csirkehálós, opálos képű masinák szintjén kellene kezdeni, mert az igen szánalmas volna. Akkor is, ha ezek új ára 1 m Ft körül (felett) van!
    Ja, a vetítési környezetről: az előző logikát folytatva, "mindenkinek kuss", aki nem full sötét falú-födémű-padlójú és nem 100%-ban sötétíthető helyiségben (ilyen már csak dedikát mozi szoba lehet), vagy pedig világos nappaliban, de nem 5.000.- €-s Black Diamond vászonra vetít? Hányan vannak itt ilyenek?! Igen unalmas volna, ha össze-vissza 2-3-an polemizálnánk itt...
    Peace! :R

    [ Szerkesztve ]

    Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!

Új hozzászólás Aktív témák