Új hozzászólás Aktív témák

  • gyulaipal

    tag

    válasz kokokka #44019 üzenetére

    > Kezd ez a topik nem arról szólni, amire kitalálták. Olyan "szakmai" viták alakulnak ki, amikben ugyan lehet hasznos információ, de a halandó projektorozókat nem érdekli. ...

    Teljesen igazad van és én kérek elnézést.

    A "szakmai vita" kifejezést én nem használnám, mert abba beleértjük azt is, hogy szakmai érvek és ellenérvek ütköztetése történik, ezáltal a valóság mélyebb megismerésére kapnánk lehetőséget az érdeklődők. Sajnos nem érzem úgy, hogy mostanában itt ez történt volna.

    Az elmúlt hetekben felajánlottam, hogy megmagyarázom a mindenki szeme által naponta szerzett projektorokkal kapcsolatos gyakorlati tapasztalatok elméleti hátterét (és persze ha valamiben tévedek, akkor örömmel várom a kritikákat) de kb. bármit leírok, azonnal jön az "ez mind marhaság" válasz (a szakmai kérdésekre viszont fura módon nem jellemzően jön válasz). Ennek valóban nincs értelme.

    Mostantól maximum csak "alapszíntű" dolgokat írok ide és minden szakmai háttérrel, elmélettel, gyakorlattal, projektor "tuning-gal" kapcsolatos dolgot a mély víz topic-ba fogok leírni. Akit ezek a dolgok érdekelnek, azt szeretettel várom ott, akit meg nem, azt nem terheljük itt.

    Mégegyszer elnézést kérek mindenkitől az elmúlt napokban történtekért!

Új hozzászólás Aktív témák