Új hozzászólás Aktív témák

  • felon

    tag

    Sziasztok

    Pár napja megvettem az LG PA70G-t, valami eszméletlen király cucc. 110" os képet vetítek vele, függöny behúzva medium fényerőn nappal is nekem megfelelő. (így nem is hangos) PC monitor helyett van bekötve, át kellett rendeztem a szobát miatta, de teljesen megérte :) Egyetlen félelmem volt az pedig a válaszidő, mivel játszok is rajta de igazából nem vettem észre hogy sok lenne. Egyedüli problémája hogy a fókusz nem teljesen egyforma a bal felső és jobb alsó sarokban, de ezzel ahogy láttam nem csak nekem van problémám, majd ha lesz valami jó kis leírás a kiküszöböléséről akkor megfogom csinálni.

    (már szétszedtem, mivel találtam egy olyat hogy a felső csavart kitekerve a lencsén és kitámasztva valami kis 0,1-0.2mm-es lapkával javítható a fókusz, ami valamilyen szempontból javított is de nem lett tökéletes az eredmény. Lehet hogy többet kellene vele kísérleteznem. Ez a hiba inkább nagyobb vetítési méretnél látszik jelentősen, 60" körül nem véltem annyira komolyan felfedezni.

    Majd szeretnék hozzá 3d szemüveget, de sajnos 120Hz-en csak 1024*768 -as felbontáson tud működni, az pedig nem olyan bőséges.

    Nem tudom mit lehetne még róla írni, ha bármire kíváncsiak vagytok kérdezzetek :)

    Devid_81: Ajánlani tudom, 2m-en elvileg 66"-os képet tud vetíteni, ha szeretnéd akkor letesztelhetem.

Új hozzászólás Aktív témák