Új hozzászólás Aktív témák

  • Devid_81

    nagyúr

    válasz syler123 #7113 üzenetére

    Ezzel nincs is baj, ezert is kell forumozni elotte, nem art tudni mi az ami jo, mi az ami nem.
    En azt mondom ennyi penzert jelenleg egy olyan fenyforrasos DLP projector kapsz aminek gondjaival egyutt lehet elni, ha meg azt veszed elmeletileg 2-3-4-5-vagy sok ev folyamatos, napi sok oras hasznalat utan is vilagit ahogy kell...akkor meg plane.
    En teljes mertekben tudtam mit veszek, es ki is fogtam a kontrasztos nyugot, de nem erdekel.
    Film alatt soha de soha nem fogod latni eme problemat, ha monitorkent-monitorpotlokent akarnad hasznalni, szinte 100%, hogy elobb utobb megkeresned benne azt a par csavart amit tekergetni kell a jo fokuszhoz.
    De ha csak filmnezesre hasznalod, es elcspisz egy fokuszbajost, nem fogod torni magad.
    Itt az elterest ne ugy ertsd, hogy olvashatotol az olvashatatlanig mindent van az adott vetitett kepen, hanem siman elkezded tekergetni a manualis fokuszt, es amikor azt mondod most jo, akkor veszed eszre, hogy hopsz abban a sarokban nem jo ott az homalyosabb mint kellene, ha meg ahhoz a sarokhoz allitod akkor egy masik helyen lesz mosodottabb a kep.
    De jelzem, ezt csak betuknel fogod latni, pl beloksz egy totalcommandert teljes kepernyosre sok sok file-al, hogy legyen mit nezni, vagy egy bongeszot stb.

    Hangja mas kerdes, mediumon en itt ulok tole 40 centire es nem zavar, legutoljara a "halk" PCmnek volt kb ennyi zaja es tokre orultem, hogy csak ennyi van, teny, hogy ha high-on akarod hasznalni, akkor mar zavaro lehet.
    Egyebkent langyos levegot fuj ki magabol a 23 fokos szobaban, nem tudom ezek a LEDek mekkora uzemi hofokon mennek, gyanitom kisse tul van meretezve a hutesuk, de nyilvan van-volt oka a gyartonak erre.

    Szerk: nagyon fontos dolog kimaradt, ezt jo lenne ha elesben lathatnad vasarlas elott, mondjuk ez akar igaz lehet mindegyik modelre, nem csak erre.
    Valahol-valaki csak odaenged egy par percre, hogy meglesd...en megengednem, hogy megnezd hidd el, de az elmult masfel evemet Londonban toltottem...szoval igy nehezkes :)

    [ Szerkesztve ]

    ...

Új hozzászólás Aktív témák