Új hozzászólás Aktív témák

  • Scarletiel

    senior tag

    válasz vöhafra #153002 üzenetére

    Elmesélem az én storym mert ugyanígy gondolkodtam 1 évvel ezelőtt kb. Volt egy fasza PC-m. Ryzen 5 3600 + GTX 1070 + 16GB ram + 1TB NVME SSD, meg a sallang ami szintén minőségi volt. Nem tudtam, hogy bányászláz kezdődik és tömegesen vásárolják fel a dolgokat. Úgy voltam vele, hogy banyek elegem van a gépemből, mindig kell rajta valamit állítani, driverekkel szarakodni, a játéknak nem minden tetszik stb. Mondtam is, eladom és veszek Series X-et mert "CSAK JÁTÉKRA HASZNÁLOM". Így is lett, kb másnap elvitték a gépet, mint kiderült sokkal többet ért volna a gép, mert kezdődött a bányászidény.

    Lényeg a lényeg megvettem a Series X-et hosszas rohangálás után, minden szép minden jó, vettem mellé fotelt is, fejhallgatót is, új nagy 32 colos monitort is.

    Jöttek a gondok:

    - A Series X nem támogatta az új monitoron az 1440p 120Hz-et mert valami 1 tizeddel odébb volt a pontos Hz érték a monitornál, vagy valami ilyesmit olvastam. PC-n természetesen működött.
    - Szép lassan rájöttem, hogy oké tök jó, játszani rajta, de nagyon hiányzik, hogy nincs billentyűzet meg egér, nem tudok alt+tabolni és írni, fórumot nézni, discordozni menet közben.
    - Nem csak játékra akartam végül használni, hanem rájöttem, hogy elég erősen szörfözök is a neten, intézem az intéznivalómat, amit sajnos már csak telefonról tudtam megcsinálni, az is egy kínszenvedés volt.
    - A gamepass-al nyugtattam magam, de már akkor is tudtam, hogy az ultimate az PC-vel együtt van, még ha ode kevesebb is a tartalom mint konzolra.

    Egy szó mint száz én hatalmasat buktam a dolgon, mert kellett vegyek a bányaláz alatt egy PC-t, hogy nekem jó legyen, vennem kellett állítható magasságú irodai széket a fotel helyett, és mivel a jelenlegi vga-m nem bírt el az 1440p-vel, cserélhettem le a monitort is 1080p-re, hogy legalább addig tudjak normális fps mellett játszani amíg lejebb nem mennek az árak.

    Bolond voltam? Igen az voltam egy életre megtanultam a leckét belőle.

    Amit én javasolok, hogy el ne add a PC-d még akkor se ha úgy érzed nem fogod majd a konzol mellett használni, illetve vehetsz Series X-et vagy PS5-öt mert miért ne, de gondold át alaposan, hogy mennyire lesz kényelmes neked váltogatni a konzol és PC között, 2 platformot etetni játékokkal stb.

    Bocsi mindenkitől a regényért. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák