Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz F-ECT$ #128238 üzenetére

    A fő sztori után platináztam is a Ragnarököt, és nem rontotta el az élményt. A fő sztori jó pár mellék küldetéssel nálam 31 óra volt, a platina pedig összesen 52. Ahol lehetett, ott saját kútfőből mentem, néhány gyűjtögetős cucchoz kellett a videós segítség, no meg a 2 opcionális főbosshoz gear szempontjából. Sok open world / semi open world után azt gondolom, hogy nagyon jól oldották meg itt a side questeket. Volt persze néhány filler jellegű, de elég sok új elemeket adott a sztorihoz és akár teljes területek is megnyíltak miattuk. A gyűjtögetős cuccok is jórészt meglettek questelés közben, nagyon kevés olyan volt ami direkt el lett volna dugva valahova. 1-2 olyan helyet nem találtam meg, ahol valamit össze kellett törni a továbbjutáshoz, vagy fel kellett nézni ott, ahol semmi sem utalt erre. Külön tetszett, hogy a 2018-as verzióból mintegy emlékleztetőül átemeltek néhány ellenfelet / mechanikát, de nem vitték túlzásba.
    A 2 főboss viszont nagyon durva lett. Úgy mentem oda hozzájuk, hogy minden más kész volt, max szintű voltam, és mégis sikerült vagy 50x meghalnom, és 2-3 óra után lettek csak meg. Kicsit azt éreztem, hogy a felvezető bossokat kellett volna jobban hangolni, mert ha azokat jobban begyakoroltam volna, akkor talán ezek is könnyebben meglettek volna. De így legalább megvolt a jó érzés, amikor legyűrtem őket. (Mondjuk 2 nehezítést tettem magamnak: nem használtam feltámasztó követ és pajzsból se használtam azt, ami a sárga támadásokat is kivédi. Ezekkel könnyebb lett volna, de ezek kicsit olyan cheat szagú itemek nekem.)
    Ami kicsit sok az a 3 féle fegyver és azok képességei. Ha lenne end game, akkor érteném, de így egy csomó skillt egyszerűen nem tanultam meg használni, mert minden helyzetre elég volt 2-3 skill + alap támadások. Kár, hogy nem lesz DLC, mert a New Game+ már az előd esetén sem tudott még egy végigjátszás erejéig lekötni. Pedig mélység lenne benne, egy csomó dolgot nem köt az orrodra a játék, és van, amit csak videókból tudtam meg, pedig élvezetesebbé váltak utána a harcok.
    Szerencsére van még pár játék a backlogomon, így nincs az az üresség érzés, ami ilyen nagy játékok után szokott néha rám törni. Soha rosszabb folytatást!

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák