Új hozzászólás Aktív témák

  • #44275968

    törölt tag

    válasz Oistrakh1 #25047 üzenetére

    Edigitáltól első körben vagyis megjelenés napján az fog konzolt kapni aki időben kattintott az előjegyzés gombra vagyis 2020.09.18-a előtt és ezután kapott megerősítő mailt, olyat mint a tegnapi csak 2020.10.13.ai napon,ők biztosan kapnak megjelenés napján konzolt, a többiek akik tegnap kaptak mailt azok NEM fognak megjelenés napján konzolt kapni, kapni fognak csak nem 2020.11.19.-én hanem a következő szállítmányból, mindenki megkapta hibásan az előrendelési mailt az is ugyan abba a szövegkörnyezetbe kapta a mailt aki BELEFÉRT az előjegyzésbe,de csak a következő körben.

    Ezúttal pedig szeretném megidézni a KV-s 3L1T3 felhasználót, támassza alá valamivel,hogy tényleg csak kb. 1.000 db konzol érkezik az országba amiből az ő üzleteik kapják a legtöbbet megjelenés napjára ergo kicsit csak gondolkodni kell és kijön a matek. :R

    / Megoldandó ; Ha a kv kapta a legtöbb konzolt indulásra hazánkban és már előrendelés előtt elfogyott hónapokkal akkor,hogyan fogja az edigitál kiszolgálni még azokat a rendelőket is akik tegnap előtt katintottak rá az előjegyzésre és kaptak visszaigzoló mailt ? Aki helyese megoldja ingyen ps5-t kap.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák