Új hozzászólás Aktív témák

  • Blazin

    csendes tag

    Eddig azt éreztem, hogy van itt egy jó, összetartó közösség, de ezek szerint a pénz mindent borít. Elítélni nem ítélek el senkit, csak rém csalódott vagyok, sokakban csalódtam.

    Ez a nap kommentje. Jó, összetartó közösség, mikor naphosszat itt kutyázzátok egymást, cikiztétek azokat, akik számolgatták, hogy ki mikor adott le rendelést, illetve írogatták be, hogy ki mikor kapott értesítést, jött -e mail vagy nem.

    Mi közötök van hozzá, hogy kinek mire kell a pénz? Van egy prioritási sorrend mindenkinél, van, akinél a hobbi jön előbb, van akinél a pénz. Aki szó szerint a havi nettóját elköltötte egy PS5-re és most eladná olyannak, aki simán kifizeti a 250-et, mert a havi nettójának a fele, az miért ne tehetné meg?

    Ez az első launch, amit konzolosként nézek végig és kiábrándító, minden részről. Gyenge marketing a Sony részéről, dekára kimért drip feeding, GoW csali, Horizonról is kiderült, hogy 2021 Q3-Q4, amiről szemptemberben még bölcsen hallgattak, játékok áremelése és itt meg egymás kutyázása, erkölcscsőszködés.

    Mi jön legközelebb, lámpavasra húztok valakit?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák